Paulina

linkedin twitter facebook

Telemarketing | Outbound

Tellservice is een Inbound- en Outboundservice. Outboundservice staat voor B2B telefonisch contacten leggen voor bedrijven naar bedrijven.

Outbound bellen is een vak apart. Wij verstaan dat vak: outbound klantcontact (B2B) met als doel het creëren, versterken of verbeteren van de relatie met uw (potentiële) opdrachtgevers.
Wij werken daarin net als bij onze inbound projecten vanuit het uitgangspunt dat het contact dat wij namens u met uw (potentiële) opdrachtgevers hebben een verlenging moet zijn van uw marketing inspanningen.
U kunt bij onze outbound activiteiten onder meer denken aan:

Lead generation
Uw (potentiële) opdrachtgevers worden benaderd met als doel het inventariseren van sales mogelijkheden. U ontvangt van ons concrete leads of zelfs sales afspraken kant en klaar in uw agenda.

After mail calls
Uw (potentiële) opdrachtgevers hebben een mailing ontvangen, wij bellen voor u na om het resultaat van de mailing te optimaliseren. Het doel van de gesprekken kan bijvoorbeeld zijn het creëren van sales kansen naar aanleiding van de mailing.

Warm welcome calls
Een mooie dienst waarin wij contact opnemen met uw nieuwe opdrachtgevers om ze welkom te heten en kort te inventariseren of alles naar wens is. Een enorme loyality boost en een mooie kans voor up- en cross sell kansen.

Database verrijken - opschonen
Wij creëren, updaten of completeren een database voor u door deze in zijn geheel na te bellen.

Zet uw bedrijf op de kaart; informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Uw aandacht gewekt?

telefoon 0223 - 66 84 42

ouderwetse degelijke kwaliteit

TOP ⇑