Telefoonservice | Inbound

Inbound (telefoon beantwoorden) is voor mij niet alleen maar een verpersoonlijking van een antwoordapparaat.
Het allereerste contact wat via uw telefoon in uw bedrijf binnenkomt is van enorme waarde voor de voortgang van zaken. Ik werk met al mijn opdrachtgevers samen en ben dan wel niet fysiek op kantoor, maar toch voor de volle 100% aanwezig. Ik zorg ervoor dat ik zoveel mogelijk weet over de werkzaamheden van uw bedrijf en kan op die manier snel schakelen, vaak ook al vragen beantwoorden. Ik ontzorg mijn opdrachtgevers zoveel als ik kan.
Daarnaast is het ook mogelijk om de mails door mij te laten beantwoorden. Hoe dat kan en in de praktijk werkt leg ik u graag uit. Deze niet fysiek aanwezige medewerker met grote inzet en veel plezier in haar werk staat voor u klaar.

Digitaal agendabeheer

Digitaal agendabeheer is ook een onderdeel van de inbounddienst:
Het is mogelijk om uw agenda digitaal op afstand te laten beheren.
De patiënt/cliënt/klant is uiteraard ook direct geholpen en de afspraak is direct een feit.
Op deze manier kunnen wij u nog beter ondersteunen en een snelle afhandeling van zaken garanderen.

Klantreferenties

Administratiekantoor Telleman
www.telleman.nl
“Wij, Antoine en Natalie, hadden direct een positieve klik met Paulina van Tellservice. Een spontane vrouw die van aanpakken houdt en weet waarover zij praat; een topmeid! We weten wat we aan elkaar hebben, een half woord is meer dan voldoende. To-the-point no-nonsense principe”.


Gevelreinigingsbedrijf Beentjes
www.gevelreinigingbeentjes.nl
Men ervaart onze dienstverlening als zeer betrokken, meedenken met nieuwe ideeën voor hun bedrijf. Zij zouden niet meer zonder ons kunnen.


Cut The Web
www.cuttheweb.nl
Derk Pas denkt een beetje aan Rotterdam als hij aan Tellservice denkt, “niet praten maar poetsen”. Hands on, lekker duidelijk, eerlijk, oprecht, goed, helder, fijn om mee te werken. Een echte toegevoegde waarde voor Cut The Web.


Lemtech Lucht en Milieu Techniek
www.lemtech.nl
“Zelf komen wij er niet aan toe om periodiek potentiële klanten te benaderen, dus hebben wij de acquisitie “uitbesteed” bij het telefonisch dienstverlenend bedrijf Tellservice. Na een eerste kennismaking en briefing is Tellservice voor ons “koud gaan bellen”. Dit gebeurde op een zodanige persoonlijke wijze dat wij daar nog steeds voordeel uit halen.
Zij benaderen als ondernemer de prospects. Hierin zit duidelijk een verschil van benaderen. Zij springen direct en goed in op situaties die zich kunnen voordoen. Vanaf de eerste telefonische contacten krijgen wij tot op heden nog steeds enthousiaste reacties van contactpersonen van bedrijven welke door Tellservice zijn gebeld. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat zij het voortraject hebben gedaan en wij inmiddels onze omzet zien groeien”, aldus Jacquelien van der Lem.


Samen in Spel
www.sameninspel.nl
Via mond tot mond reclame bij Tellservice terecht gekomen, er was direct een goede klik. Lianne ziet Tellservice als zeer betrouwbaar en goed in haar werk. Zij ervaart het bijna alsof zij de enige klant is, zò persoonlijk worden zij en haar cliënten behandeld.


W&M Gevelreiniging
www.wmgevel.nl
Martin Lakeman is via Gevelreinigingsbedrijf Beentjes met Tellservice in contact gekomen. Martin ervaart de samenwerking alsof hij zelf iemand op kantoor heeft zitten. Inzet, meedenken, altijd bereikbaar en een enorme kennis van mijn bedrijf. De kosten die hij kwijt is wegen niet op tegen de verdiensten die door de telefoonbeantwoording binnen gehaald worden.

© Tellservice - 2021 | KvK 37111050 | Webdesign: WNH